Andrei Mihai and Dragos Badita
 • Au început golful la vârsta de 9 ani, alături de jucătorul PGA din Hawaii, Ronald Castillo, la Clubul de Golf Lac de Verde din Breaza
 • După un program intens alături de Ronald, au continuat să se antreneze la Clubul Lac de Verde din Breaza
 • Au participat la toate turneele de amatori din România. Au participat la nenumărate turnee internaționale din Bulgaria, jucând pe Light House, BlackSeaRama and Trachian Cliffs, plasându-se în primele 10 locuri.
 • După mai multe victorii, frații Badiță au trecut la categoria non-amator. Din 2015, au câștigat toate turneele acestei categori.
 • În martie 2017, Andrei Mihai a participat în turneul Messenia Pro Am, unde a terminat pe locul 5. Aceasta a fost și prima participare la acest nivel.
 • Clubul de Golf Lac de Verde, Champ du Golf, RGA și alți pasionați de golf, lucrează împreună să găsească soluții pentru frații Bădiță, ca acestia să intre în categoria Pro și să poată participa la competițiile de golf internaționale
 • Între timp, vă puteți întâlni cu ei la Champ du Golf, pentru a vă introduce în lumea frumoasă a acestui sport elegant.
Gabriel Toader
 • Gabriel Toader este un profesor de golf în vârstă de 37 de ani, o fire plăcută cu multă răbdare, cu multa dragoste pentru jocul de golf.
 • A început cariera în golf la vârsta de 20 de ani, in orașul natal Breaza la Clubul de Golf Lac de Verde sub îndrumarea profesorului de golf hawaiian Ronald Castilio cu o experienta de peste 65 de ani.
 • Dintre toate realizările sale în cei peste 17 de ani de practicare a golfului la nivel profesionist, timp în care cu dedicație a pregătit peste câteva sute de pasionați ai acestui sport de la copii la amatori și profesioniști.  Gabriel Toader se mândrește cel mai mult cu medalia de aur și mentiune la Jocurile Olimpice Speciale Los Angeles obținute cu doi copii din Bulgaria, bolnavi de sindromul Down, pe care i-a învățat să joace Golf în doar două luni, fără ca ei să cunoască limba engleză și pe care i-a pregătit mai mult prin semne. Un scurt exemplu despre capacitățile sale de comunicare, experinața vastă, aptitudinile de profesor, încrederea, optimismul și capacitatea uriașă de muncă pe care o pune la dispoziția elevilor săi cu pasiune și dăruire.
 • În 2002 Gabriel Toader devenea „Best Golf Player of the year of Romania” pe când avea încă statutul de amator. Reputația și talentul său au depășit repede granițele țării câștigând peste 75 de turnee PGA în țări precum  Bulgaria, Ungaria, Italia, Austria, Germania, Olanda, Elveția,Franța, Spania, Portugalia, Statele Unite, Grecia sau Tunisia. A fost numit „TigerWoods al României”, iar în 2007 trecea la profesionism.
 • Printre cele mai importante rezultate din cariera sa de profesionis se numără câștigarea în 2008 a numai puțin de patru turnee naționale (Alba Golf Challenge, Transavia Golf Cup, Ellis Golf Cup, Elit Golf Cup) un loc 4 în Austria la World Golf Teacher Federation Cup. Seria de victorii este reluată în 2009 cu locul 1 la BMW Szezomyito Golf Cup- Ungaria și continuă în 2010 cu victoria în turneul Pro-Am – Wolrd Golf Teachers Federation Cup – Vilamoura, Portugalia. 2017 Locul 3 cu echipa la turneul Pro-Am Blacksearama
 • Gabriel Toader s-a remarcat pe terenul de Golf prin profesionalism și seriozitate, prin știința de a preda și explica tainele unui sport relativ necunoscut până acum 17 de ani în această parte a Europei, prin faptul că este oricând gata să ajute cu un sfat, să corecteze o poziție și să repete o lovitură ori de câte ori este nevoie pentru ca elevul să să înțeleagă mecanismul mișcării.
 • Pregatirea profesionala: Duch Golf Teacher Federation , Member BGA, Member Gecko Tour, Club Fitting , IPE Certificate  PGAs of Europe.
 • Gabriel Toader a ajuns să pregătească jucători de Golf de pe toate continenentele in decursul activitatii sale.