Champ du Golf dispune de cea mai nouă și performantă tehnologie în materie de Golf. În clubul nostru veți descoperii 3 simulatoare TrackMan de ultimă generație și un putting green de 180 mp. TrackMan este cea mai mare companie din lume, producătoare de radare pentru golf. Datorită acestei tehnologii, inițierea în Golf este mult mai simplă, iar participanții asimilează informațiile mult mai repede și mult mai bine.

O persoană care dorește să practice acest sport nu poate să intre pe terenul de golf fără green card care să demonstreze că aceasta a urmat minim 10 lecții de golf cu un profesor recunoscut. Dacă vreți este un soi de permis auto. În timpul celor 10 lecții de golf, participantul învață regulile acestui sport, etica, bunele practici și evident swingul. Mai pe înțelesul tuturor cum să lovești mingea, ce crosă să alegi, cum este zborul mingiei de golf, care sunt factorii care determină distanța și direcția mingiei etc.

La Champ du Golf, ne mândrim cu faptul că punem un accent deosebit pe asimilarea corectă a informațiilor privitoare la jocul de golf și oferim toate datele necesare pentru ca noul inițiat în acest sport, să poată învăța repede și bine. Dispunem de toată tehnica și tehnologia necesară pentru acest lucru, dar și de cei mai buni antrenori de golf din România.

Odată învățat, golful devine un sport de care nu te poți desprinde prea ușor. AVERTISMENT: Jocul de Golf poate să creeze dependență!!!

Oferim cu drag, lecții de golf începând cu copii de 5 ani și până la adulții de 80 de ani. Acest sport nu are vârstă și este o plăcere să îl joci mereu. Lecțiile de golf, la Champ du Golf sunt asistate de computer și sunt acreditate la nivel mondial. După sesiunea de 10 lecții de golf, în urma unui test, obțineți green cardul și cu ajutorul lui puteți să mergeți pe orice teren de golf din lume.

Ce ai de făcut în cazul în care dorești să te apuci de golf?

Ei bine, nu mare lucru! În primul rând trebuie să ne anunți telefonic la 0725918837 sau pe mail la contact@champdugolf.ro pentru a programa împreună prima ta venire la Champ du Golf. Prima ta venire este de altfel și primul tău contact cu acest sport. Din acest motiv nu te costă nimic. Vei avea o sesiune scurtă de maxim 15 minute în care vei încerca, alături de un profesionist, jocul de golf. Trebuie să te asiguri atât tu cât și noi, că îți place acest sport cu adevărat. Așa că te lăsăm să ai o primă experiență gratuită. Apoi, dacă totul este ok, se stabilesc cele 10 lecții și în funcție de programul tău.