REGULI ȘI POLITICI ALE CLUBULUI CHAMP DU GOLF

Clienti / Membri

Aceste reguli și politici sunt promulgate în beneficiul jucătorilor de golf în Clubul Champ du Golf.

Personalul Clubului este priumul responsabil pentru toți membrii și vizitatorii să beneficieze de un înalt standard de confort și respect la Champ du Golf.

MEMBRII ȘI VIZITATORII TREBUIE SĂ SE FAMILIARIZEZE CU REGULUILE ȘI POLITICILE CLUBULUI ȘI SĂ COOPEREZE ÎN APLICAREA LOR ÎN INCINTA CLUBULUI CHAMP DU GOLF.

Reguli generale

Membrii și vizitatorii trebuie să își platească obligațiile financiare fată de Champ du Golf, la termenul stabilit. În cazul în care termenul de plată este depășit departamentul financiar al Clubului trebuie să fie anunțat.

Membrii și vizitatorii sunt obligați să își arate cardurile de acces oricând acest lucru este cerut de angajații Clubului, care acționează în limitele responsabilității lor.

Jucătorii sunt obligați să poarte vestimentație adegvată atunci cund se află în zona destinată jocului de golf. Hainele pentru sălile de sport precum: pantaloni scurți, maieuri, tricouri, etc nu sunt acceptate. Pantaloni scurți sau lungi pentru golf și tricourile Polo sunt considerate vestimentație adegvată.

Membrii și vizitatorii care doresc să își schimbe vestimentația trebuie să o facă în zona speciual amenajată (vestiar).

Membrii și vizitatorii nu au dreptul să facă observații angajaților sau să trimită angajații în afara incintei Clubului pentru diverse nevoi personale. Orice situație incomodă sau sugestie cu privire la angajații clubului trebuie raportată imediat conducerii.

Niciun Membru sau vizitator nu are dreptul să ofere angajaților bauturi alcolice în timpul sau înafara orelor de program, în incinta Clubului. Deasemenea Membrii și vizitatorii nu au dreptul să depășească limitele bunului simț în relația cu angajații Clubului.

Membrii și vizitatorii trebuie să aibă un comportament și limbaj decent și respectabil vizavii de alți Membrii, vizitatori sau angajați.

Membrii și vizitatorii care nu respectă aceste reguli își pot pierde statutul de Membru sau pot fi dați afară din club fără a li se mai permite accesul.

Orice Membru sau vizitator care cauzează daune de orice natură Clubului vor răspunde pentru daunele produse comform legilor din România.

Reguli de siguranță

Jucătorii sunt obligați să facă rezervare (tee time) în care să fie menționate ora de venire. Dacă jucătorii nu-și fac rezervare, Clubul își asumă dreptul de a refuza prezența jucătorului. Ca formă de respect față de alți jucători vă rugăm să ne informați care este timpul aproximativ pe care doriți să îl petreceți la simulator.

Simulatorul poate să fie folosit de maxim 4 jucători în același timp.

Numărul maxim de jucători permis în zona de puttin green este de 8.

Vă rugăm să notați faptul că anumite activități sunt limitate pe bază de handicap.

  • Putting green min -36 handicap
  • Chipping min -27 handicap
  • Utilizarea individuală a simulatorului fără însoțitor profesionist este permisă doar pentru jucătorii posesori de Green Card

Jucătorii care nu dețin un Green Card trebuie sa fie însoțiți de un jucător profesionist sau un membru din stafful Clubului.

În timp ce jucătorul este focusat pe lovirea mingiei, avem rugămintea să mențineți liniștea.

În timpul jocului la simulator este foarte important să fie prezent doar un singur jucător pe zona verde. Deasemenea jucătorii trebuie să se asigure că înainte de a lovi mingea, în aria lor nu se află nimeni, pentru a evita producerea unui accident.

Vă rugăm să mențineți o distanță adecvată față de orice tip de aparatură din Club, pentru a evita daunele față de acestea.

Crosele de golf trebuie folosite doar cu intenția de a juca. După momentul în care mișcarea a fost efectuată, jucătorul este rugat să pună crosa într-un loc sigur și să părăsească zona verde pentru a permite accesul la joc celorlalți jucători.

Mâncarea sau produsele alimentare sunt strict interzise în zona de golf.

Băuturile sunt permise însă nu în zonele verzi.

Pentru siguranța dumneavoastră nu vom servi băuturi alcoolice persoanelor care au intenția de a pleca din Cub la volan, indiferent de circumstanțe. Vom servii băuturi alcoolice doar dacă persoanele în cauză acceptă să îi punem la dispoziție un șofer sau un mod alternativ pentru a părăsi incinta.

Fotografierea este permisă în incinta Clubului doar cu acordul persoanelor care pot apărea în cadru.

Crosele de golf pot fi depozitate în zona special desemnată conta unei taxe stabilite. Depozitarea croselor în orice alt loc este strict interzisă.

Fumatul în incinta Clubului este permisă doar pentru țigările elecrionice. Tigările tradiționale pot fi fumate doar în zonele special amenajate și semnalizate ca atare.

Zona de golf este dedicată doar pentru a juca golf. Pentru socializare invităm în zonele special amenajate.

Animalele de companie nu sunt permise în incinta clubului. În cazul în care se dorește prezența unui animal de companie vă rugam să anunțați conducerea și se va găsi o soluție pentru cererea dumneavoastră.

ACCESUL CU ORICE TIP DE ARMĂ ESTE STRICT INTERZIS.

Dacă aceste reguli sunt încălcate Membrii sau vizitatorii pot fi excomunicați și chiar se pot stopa beneficiile statutului de membru.

Champ du golf vă mulțumește pentru cooperare.