DEZLANȚUIE-ȚI POTENȚIALUL

PRIN EDUCAȚIE GRATUITĂ

ÎNVĂȚĂMÂNT REAL ȘI ADAPTIV

Suntem parteneri cu liderul mondial în învățământul adaptiv, Area9. Ei sunt creierul din spatele universului digital McGraw Hill. Beneficiile pentru elev sunt impresionante. Înveți mai repede și acumulezi informația mai rapid. Înscrie-te astăzi și află mai mult decât îți imaginezi.

CLUB

LAUNCH

WIND

DISTANCE

SMASH FACTOR

SPIN RATE

DISTRACTIV, INTERACTIV, PREMIAT

Joacă-te golf în simulatoare și învață cum interacționează mingea cu crosa. Ajungi să înțelegi ce determină traiectoria și distanța mingiei. Distrează-te în timp ce înveți despre legile fundamentale ale zborului mingiei și ești premiat în timp ce progresezi. Selectează orice subiect dintr-o lista foarte bine organizata. Învață in ritmul tău, pas cu pas. Folosește Vocabularul sa înțelegi rapid cuvinte tehnice precum Smash-Factor si Low Point.

EXPLOREAZĂ ÎN TIMPUL TĂU LIBER

Nu cunoști multe despre noua lume digitală? Nu îți face griji, biblioteca noastră este la fel de veche precum este și cuvântul.

CASTIGA-TI CERTIFICATUL

With great knowledge comes great responsibility.

Cu cunoștințe mărețe vin responsabilități mărețe. Combină învățământul online cu noile noastre workshop-uri interactive. Recompensează-ti eforturile învățământului mixt cu cea mai prestigioasa certificare din industrie, certificatul TrackMan.